Bilrens spray

Read Time:2 Minute, 15 Second
Talrige bilejere forveksler rengøring med voksbehandling. Alligevel er de uafhængige fremskridt. Rengøring eliminerer små overfladepletter og ridser og polerer færdiggørelsen til en gnist. Voksning tilføjer mere glans og skærmer færdiggørelsen fra komponenterne. De fleste gør-det-selv-ere springer rengøring over, da de helst ikke vil lægge pengene til en polermaskine eller den virkelige indsats for en håndrens. Uanset hvad, så er rengøring af dit køretøjs færdiggørelse vejen til at få det bedste glimt (mestre kunne aldrig Rengøring af bil springe det over). Påfør en ren plet på puden, og tør puden over en 2 x 2-ft. område. Kør polermaskinen med en langsom hastighed for at sprede blandingen over hele regionen for at få det bedste køretøj mere rent. Hjælp derefter hastigheden og lad polermaskinen udføre arbejdet for dig.
Den mest ideelle måde at rengøre en bil på: Få en spejlfinish med syntetisk voks
Visse individer er afhængige af carnaubavoks. Det giver en dyb, varm gnistre. Alligevel hælder vi til vådglans-looket af de mere opdaterede konstruerede polymervoks (ellers kaldet malingsforsegling) som Meguiar’s Ultimate Liquid Wax. Det er dyrere end forskellige konstruerede materialer, men det efterlader ikke en hvid hinde på plastik eller trim – hvilket er en ægte fordel. Derudover er det virkelig nemt at anvende. Påfør voksen på skumredskabet og gnid det ind i det færdige med en snurrende bevægelse. På det tidspunkt skal du fjerne uklarheden med et mikrofiberhåndklæde. Byt et perfekt håndklæde ind, når det første læsser op til et af vores smarte køretøjsstunts.
Den mest effektive måde at rengøre en bil på: Sug støvet op, mens du går
De fleste gør-det-selv-ere begynder at rense indersiden ved at vaske tæppet med shampoo. Det er en fejl, du vil simpelthen få det rodet igen, når du renser de øvre overflader. Alt taget i betragtning,
Den mest ideelle måde at rengøre en bil på: Skub sæderne fremad og rydde op i skrammel
Du vil blive overrasket over, hvad du finder bag sæderne. Vi observerede en tabt telefon, nok kuglepenne og blyanter til at forberede et lille kontor, og nok småpenge til en del tidsmaskinesnacks. Støvsug sæderne, fjern måtterne og støvsug tæppet. Brug en børsteforbindelse til krypterings- og indgangsbrædderne. Husk at udslette og støvsuge de nyttige indgangslommer (en kilde mere af tabte rigdomme). Brug en gulvbelægningsrensemaskine til at få den dybe jord, der synker ned i tæppets tråde. (Rent stof placerer sig også på denne måde.) Det sprøjter tæppet med vand og renere og suger bagefter jord og snavs ind i et depot. En maskine som denne betaler sig selv efter kun et par formål. Du kan også leje en fra et lejefællesskab eller bruge et stænk på rengøringsmiddel og en skurebørste alt taget i betragtning.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Real estate Business
Next post FORDELE VED AT ANSÆTTE ERHVERVSRENGØRING